Down

hoe het allemaal begon


ZO MAAK JE DE PERFECTE GIN-TONIC

Fever-Tree begon in 2003 toen gelijkgestemden op hetzelfde idee en eenvouidge uitgangspunt kwamen: als driekwart van je gin-tonic uit tonic bestaat, dan moet die van topkwaliteit zijn. 

Fever-Tree
Fever-Tree Fever-Tree

EEN BOOST VOOR EEN VERWAARLOOSDE TAK VAN DE DRANKENSECTOR

Onze oprichters Charles en Tim, die in verschillende domeinen van de drankensector werkten, hadden beiden opgemerkt dat premium sterke drank stevig in opmars was. Consumenten vonden het namelijk steeds belangrijker om te weten waar hun eten en drinken precies vandaan kwam.

Alleen leken de mixers daarbij over het hoofd te worden gezien. Een nochtans cruciaal onderdeel van de drankensector dat onderbelicht bleef. Charles en Tim waren verrast dat mensen zoveel geld neertelden voor hoogwaardige sterke drank. Er was dus nood aan een mixer die daaraan kon tippen. 

Charles en Tim waren vastberaden om mixers van topkwaliteit te maken

Vanaf het prille begin pakten Charles en Tim hun bedrijf op een andere manier aan. Compromissen zouden er niet worden gesloten bij Fever-Tree. Smaak en kwaliteit waren van het grootste belang. Die instelling bleek het begin van een avontuur dat achttien maanden zou duren. Een reis die begon in de archieven van de British Library, hen naar de Democratische Republiek Congo leidde (waar ze van dichtbij kennismaakten met de loop van een kalasjnikov) en eindigde met de lancering van ons Premium Indian Tonic Water in 2005. Toen al gaven ze blijk van de overtuiging die ons bedrijf vandaag nog steeds kenmerkt. 

Bestaat ¾ van je drankje uit mixer? Ga dan voor topkwaliteit.

ALS ECHTE PIONIERS VOOR EEN SUBLIEME DRINKERVARING ZORGEN – WAT DE GELEGENHEID OOK IS

Sinds we ons eerste flesje Premium Indian Tonic Water bottelden, zijn we altijd trouw gebleven aan onze missie: de wereld van de mixers nieuw leven inblazen met méér – meer kwaliteit, meer smaak en meer keuze.

Innovatie blijft de kern van Fever-Tree. Daarom hebben we een reeks tonics ontwikkeld die elke gin perfect aanvullen, uit welke smaakcategorie dan ook. We vonden drie gembervariëteiten die samen een opmerkelijk diepe, frisse en authentieke smaak oproepen. En daarmee hebben we enkele heerlijke gemberbieren gemaakt. We hebben limonades met de beste, ingrediënten van natuurlijke oorsprong en ook een heerlijk eenvoudig spuitwater.

Ons verhaal gaat over een reis naar het einde van de wereld, een zoektocht naar het allerbeste. En het spannendste is dat we nog maar net begonnen zijn!

Fever-Tree Fever-Tree
Fever-Tree
{

Kinine

} {

Bittere sinaasappel

} {

Vlierbloesem

} {

Citroentijm

} {

Kolanoot

} {

Mexicaanse limoen

} {

Siciliaanse citroenen

} {

Verse groene gember

} {

Nigeriaanse gember

} {

Gember uit Cochin

} {

Italiaanse bloedsinaasappel

} {

Japanse yuzu

} {

Perzische limoen

} {

Roze grapefruit

} {

Schotse framboos

} {

Rabarber

} {

Pepermunt

} {

Coffee

} {

} {

} {

} {

Tahiti Lime

} ]
Ontdek waar we onze kwaliteitsingrediënten vandaan halen
Klik op de hotspots of de namen hierboven om te zien hoe ver we gaan voor de beste ingrediënten