hero mobile background image

Ons verhaal

Bij Fever-Tree zijn we ervan overtuigd dat, als driekwart van je drankje uit een mixer bestaat, je dan maar beter de allerbeste mixer kunt gebruiken. Het is vanuit die overtuiging dat we ons inzetten om mixers te maken met het beste dat de natuur te bieden heeft. Vanaf het moment dat onze oprichters Charles en Tim het merk oprichtten tot op de dag van vandaag is duurzaamheid een overweging bij alles wat we doen - of het nu gaat om de selectie van onze ingrediënten, het rechtstreeks werken met onze vaste, belangrijke leveranciers, ons streven om geen PET-flessen te gebruiken of het ondersteunen van onze lokale gemeenschappen tijdens de COVID-19 pandemie, we willen een positieve, blijvende impact creëren.

Dit betekent ook trouw blijven aan onze pioniersgeest en onszelf voortdurend uitdagen om meer te doen en steeds duurzamere manieren te vinden om onze producten te maken. Zo werken we continue aan een steeds nauwere samenwerking met onze partners in onze toeleveringsketen, het beschermen van de biodiversiteit - niet alleen waar onze grondstoffen vandaan komen maar ook daar waar we wonen en werken - en het verkennen van toekomstgerichte oplossingen voor het verminderen van koolstofemissies. We hebben een duidelijke en holistische visie op onze drie pijlers en vijf takken ontwikkeld om de duurzaamheidsaanpak van Fever-Tree te ondersteunen.

 

LEES MEER OVER DE VOORTGANG MET BETREKKING TOT DE VIJF TAKKEN VAN DUURZAAMHEID VAN FEVER-TREE IN ONS
DUURZAAMHEIDSVERSLAG.

ONZE VIJF TAKKEN

Onze pijlers liggen aan de basis van onze vijf takken die – nog jarenlang – als leidraad zullen dienen in onze initiatieven om beter te zorgen voor de wereld waarin we leven en voor de mensen met wie we werken.